Koble til My Kaspersky

Når du åpner Kaspersky VPN, kan du logge på My Kaspersky med en My Kaspersky-konto. Hvis du har brukt et annet program fra Kaspersky, for eksempel Kaspersky VPN for en annen enhet eller Kaspersky Internet Security, har du sannsynligvis allerede en My Kaspersky-konto. Bruk den til å logge på. Hvis du ikke har en konto, kan du opprette en.

Merk: Hvis du har logget på My Kaspersky i et annet Kaspersky-program for Mac, ber Kaspersky VPN-programmet om at du logger på My Kaspersky med samme konto etter at programmet er installert.

Logge på My Kaspersky med den eksisterende kontoen

Opprette en My Kaspersky-konto fra programgrensesnittet

Viktig: Du må ha Internett-tilgang for å kunne koble til My Kaspersky.

Se også

Endre My Kaspersky-kontoen

Starte programmet for første gang